Christmas Party 2015!!

〜ー〜ーChristmas Party 2015!ー〜ー〜

 

Merry Christmas!!!

 

Hello everyone!

We want to thank you all so much for coming to the Christmas Party this year, we all had a really great time, we all had a great meal and a lot to drink!

We hope you all enjoyed the Gift Exchange and the Christmas Quiz!

Santa's brother had a good time too, and he has told Santa to bring extra presents for all of you this year!

 

 If you are interested in the questions and answers of the Christmas Quiz, I will post them here for you. Thank you very much for coming to our Christmas party! We had a very good time!

 

Thank you very much for all of you for being a part of our school. We really had good time teaching you and talking with you throughout the year.

 

We are looking forward to seeing each and every one of you in 2016!!

 

Have a Happy New Year!!

Christmas Quiz:

 

Question 1: "How much wood could a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?".... in Japanese, this kind of fast, difficult sentence is called a 早口言葉, what is 早口言葉 in English?

Answer 1: Tongue Twister

 

Question 2: What is the English word for エスカレーター?

Answer 2: Escalator

 

Question 3: Santa Claus' suit has 3 colours, what colours are they?

Answer 3:  Red White and Black

 

Question 4: This is an English spelling question, there are three words that are pronounces 'there', can you spell all three of them?

Answer 4: There, Their, They're

 

Question 5: What the name of the reindeer that leads Santa Claus' sleigh through the sky

Answer 5: Rudolph/Rudolph the red nosed reindeer

 

Question 6: I am currently talking to you through this item here in my hand, what is this item called in English?

Answer 6: Microphone

 

Question 7: What decoration is usually placed on top of a christmas tree?

Answer 7: Star

 

Question 8: Name five countries that have English as their national language.

Answer 8: Anguilla, Antigua and Barbuda, Australia, Bahamas, Barbados, Belize, Bermuda, Botswana, British Virgin Islands, Cameroon, Canada, Cayman Islands, Dominica, England, Fiji, Gambia, Ghana, Gibraltar, Grenada, Guyana, Ireland, Jamaica, Kenya, Lesotho, Liberia, Malawi, Malta, Mauritius, Montserrat, Namibia, New Zealand, Nigeria, Papua New Guinea, St. Kitts and Nevis, St. Lucia, St Vincent and the Grenadines, Scotland, Seychelles, Sierra Leone, Singapore, Solomon Islands, South Africa, Swaziland, Tanzania, Tonga, Trinidad and Tobago, Turks and Caicos Islands, Uganda, United Kingdom, Vanuatu, Wales, Zambia, Zimbabwe.

 

Question 9: What is 雪だるま in English?

Answer 9:  Snowman

 

Question 10: What is the national bird of America/The United States?

Answer 10: Eagle/Bald Eagle

無料体験
講師紹介

Easy Talk Class with Mark

英英GO

Easy Talk  Class with David

リビング新聞掲載

〒612-8363

京都市伏見区納屋町136-1

ネバーランド桃山103

TEL 075-606-2326

E-mail:info@eieigo.net

地図

京阪「伏見桃山」より徒歩約5分

京阪「中書島」より徒歩約10分

近鉄「桃山御陵前」より徒歩約7分

受付時間

火水木 10:00~20:00

金   11:00~20:00

土   10:00~18:00

日       11:00~17:00

定休日 毎週月曜日

 

9月・10月の不定休日

9月29日(金)〜10月3日(火)

prospective teachers
ブログ